Ana Sayfa | Yaz?lar? takip   et | Yorumlar?   et

Как да стигна от автогарата до летище София

сряда, 26 януари 2011 г.

Най-лесния начин да се стигне от централна автогара София (и ж.п. гара София) е с такси. ОК (О'КЕЙ Супертранс) и Такси ЕС експрес са оторизирани за специален превоз на пътници на автогара София и летище София. Това означава че най-безбедно и най-сигурно ви е да пътувате с тях.

Препоръчваме за Ваше удобство и сигурност да наемате такси от обозначените таксиметрови стоянки, разположени в непосредствена близост до западните изходи на салони „Пристигане” на Терминал 1 и Терминал 2 на летището.
Услугата можете да заявите също на гишетата на компаниите за таксиметров превоз, намиращи се в зоните за пристигащи пътници в двата летищни терминала.

за контакти:

"О'Кей Супертранс" АД
(+359 2) 973 21 21
http://www.oktaxi.net

"Такси С Експрес"
(+359 2) 9 12 80



Друг начин е с автобус (С обществен градски транспорт)

Автобусна линия № 84 на обществения градски транспорт свързва Летище София с централната част на града, като се движи по маршрут: ул. „Гурко” - бул. „Цариградско шосе” - бул. „Христофор Колумб” - ул. „Продан Таракчиев” - Терминал 2 - Терминал 1 (по ул. „Продан Таракчиев” и бул. „Брюксел”). Обратният маршрут е по бул. „Христофор Колумб” в посока ул. „Гурко”.
Спирката на СУ „Климент Охридски” осигурява удобна транспортна връзка със столичния метрополитен и други автобусни и тролейбусни линии на масовия градски транспорт.
Времето, необходимо за достигане от началната до крайната спирка е приблизително 30 мин. в делнични и 25 мин. в празнични дни.

На Летище София билети за обществения градски транспорт могат да бъдат закупени от търговските обекти на „Разпространение на Печата” (РП), разположени в публичните зони на Терминал 1 и на Терминал 2.
Всеки багаж, чиито размери надвишават 60х60х40 см се таксува с отделен билет. Билетът е валиден за превоз след перфориране в специалното устройство, монтирано в автобуса.
За повече информация относно маршрутите и разписанието на градския обществен транспорт и тарифите за превоз : Център за Градска Мобилност , тел. 0700 13 233.

Labels:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Blogger Theme By:GosuBlogger and Araba Modelleri .